📢Windows 11 tam ekran Widget deneyimi daha fazla kişiye dağıtılıyor

Microsoft, Windows 11'de Widget deneyimini geliştirmek için her türlü çabayı göstermektedir. Şirketin en son çabası, uygulama geliştiricilerinin işletim sistemi için uygulama Widget'larını oluşturmalarına izin vermeyi içeriyor. Sonuç olarak, Meta'nın Messenger'ı Windows 11 Widget panosuna doğru yol aldı. Şimdi, yazılım devi ekstra bir şey yapmıyor, ancak zaten mevcut olanların erişimini artırıyor.

Microsoft şimdi kararlı Windows 11 kullanıcılarına tam ekran Widget deneyimini sunuyor. Şimdiye kadar, yalnızca Windows Insider'larla sınırlıydı. Windows Web Deneyimi Paketi sürümünü (2300.0.0.11) çalıştırıyorsanız, Widget panosunu tüm bilgisayar ekranınızın alanını kaplayacak şekilde genişletme seçeneğini görmeniz gerekir. 


Ancak, kararlı Windows 11'de en son web deneyimi paketini çalıştırıyor olsanız bile, oturum açmadan Widget panosunu kullanamayacağınızı unutmayın. Insider'sanız oturum açmadan Windows Widget'larını kullanabilirsiniz. Belki Microsoft, gelecekteki web deneyimi güncellemeleriyle bu özelliği kararlı Windows 11'e getirecektir. Ayrıca, önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Windows 11 Moment 2 güncellemesinde de çıkış yapabilir.







Yorumlar